Garderober

Skreddersy din egen garderobe med ditt design og dine mål. Her er mulighetene uendelige.

Bengts garderobe

Skyvedører

Med over 20 forskjellige fyllinger kan du kombinere og designe dørene som passer for ditt rom. Kontakt oss for tilbud, eller stikk innom butikken og sjekk ut vår store utstilling!

Bengts garderobe

Foldedører

Om du har et smalt område å lage skapet ditt på, er foldedører en veldig god løsning. Det gir maksimal tilgang inn i skapet samtidig som innredningsplassen utnyttes best mulig. Foldedører lages i profilen Pacific og kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser.

Bengts garderobe

Hengslede dører

Hengslede dører passer til mange formål og kan lages i de fleste høyder. Hengslede dører lages med profilen Pacific, og kan festes både i høyre og venstre side, etter hva du trenger. Kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser. Maks bredde på hengslede dører er 80 cm.

Bengts garderobe

Skrådører

Som en av få i bransjen som produserer skrådører, kan vi hjelpe deg å utnytte all plassen din til det maksimale. Skrådører lages i profilen Pacific og kan lages med mange forskjellige typer fyllinger og sprosser.

Bengts garderobe

Natura dører

Natura dører leveres i malt MDF som er en trefiber-plate som er et hardt og glatt materiale tilvirket av 100% bartre og er miljøvennlige. Dette gir et klassisk, vakkert og rent uttrykk. Her kan du få hel speil, del speil, eller hele døren malt.

Bengts garderobe

Personlige dører

Med folierte plater, kan du tapetsere hele eller deler av dørene for å lage dine personlige dører. Platene er også mulig å male. Vi har også tilgang til et kjempesortiment av fyllinger og kan nesten tilby hva som helst, eller om du har et bilde du ønsker å ha på dørene dine så ordner vi det også.

Bengts garderobe

Innredning

Bygg din personlige garderobe med komponenter av høyeste kvalitet. Velg blant trådkurver, hyller, hjørnehyller, forskjellige skohyller, stenger og buksehengere, så setter vi sammen det du vil ha. Skuffene er kraftige, med solide skinner, fulluttrekk og softclose.